top of page
Zoeken
Foto van schrijverNAEL L.

Gemakkelijk, vriendelijk, relaxed, … probeer speeddaten-halal.


Speeddaten: dé manier om een soulmate te vindenHet internet is tegenwoordig overal in ons leven. We weten niet meer hoe we zonder moeten! Zelfs om liefde te vinden, surfen steeds meer van ons op internet. Waarvoor? Om speeddatingsites te ontdekken en u in te schrijven voor hun evenementen. Wat, heb je halal-speed-dating nog niet geprobeerd?< /u>


Speeddaten: een serieus concept

Kandidaten voor Speed-dating-halal< u> op zoek bent naar serieuze relaties. Aanmelden voor speeddaten is een bindende handeling: “Ik ben vrijgezel en ik wil iemand ontmoeten”. De deelnemers getuigen hiervan. Ze waarderen het vinden van andere singles die dezelfde aanpak hebben gehad als zij.


1e contact via speeddaten


Voordelen van speeddaten

Snelheid gezien Speed-dating-halal heeft veel voordelen: als alleenstaande neemt u geen enkel risico! Je hebt alles te winnen! Je ontmoet nieuwe mensen in een ontspannen sfeer en een respectvolle omgeving! Leer je kennen en leer andere singles te ontdekken die hetzelfde doel hebben als jij. Geen stress, geen druk! Alles wordt gedaan om u te ontspannen en niet uw hoofd te nemen. Onze begeleiders zijn er om u te verwelkomen en te zorgen voor een goed verloop van het evenement.Essentieel punt: elke vergadering duurt slechts 7 minuten. Als je de persoon leuk vindt, is deze tijd genoeg om erachter te komen. Als het je daarentegen afschrikt, hoef je er niet langer over te praten. Na 7 minuten is de tijd om!

De vertrouwelijkheid van de deelnemers wordt gehandhaafd


Elke kandidaat krijgt een dossiernummer toegewezen. U bent dus niet verplicht uw identiteit bekend te maken. Aan het einde van de nacht hoef je geen face-to-face vrijers te accepteren of te weigeren. Het zou gênant zijn... Eenmaal thuis maakt u uw keuze op internet. U kiest de personen (maximaal 4) met wie u graag wilt zien of in contact wilt blijven. Soms ook voor een ontluikende vriendschap, soms voor veel meer...


Een week later ontvang je een e-mail om te bevestigen of je akkoord gaat met het ontvangen van de contactgegevens van de geselecteerde persoon, uiteraard beide kanten op! . Dit alles gebeurt op een zeer duidelijke en zeer transparante manier. Er is geen oplichterij.Verleidt dit je? Meedoen aan een speeddating evenement? Aarzel niet: je zult plezier hebben en wie weet? Misschien ontmoet je daar je helft voor het leven!


2 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page